+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz média - július 2017

  04. 09. 2017      Azt írják rólunk

A nyár egyik nagy anarchia - akár iskolai (szabadság), a munka (szabadság), vagy a divat. At módok maradnak. És mit alá oly módon anarchia el tudjuk képzelni? Talán az a tény, hogy akkor vállal semmit, amit kedve. Így talán a fesztivál, a több őrült ruhát, annál eredeti. És mivel egy ilyen forradalom van szükség, hogy megfelelően előkészítse, nézzük meg, mit ajánlott júliusi számában kedvenc magazin.

Vlasta magazin szentelt divatos típusú bővítmény és inspirált talán a leginkább aktuális divatot, amelyek hátizsák. Akár sportos vagy elegáns, ez egyszerűen elhasználódott. A mi kedvencünk a női hátizsák Desigual műbőr kivitelben, alkalmazások flitrového pillangó.

Itt az ideje a Csillag tanácsos maximum. Elvette a feladat maxi ruhák és maxi szoknyák, elhasználódott második szezonban egy nagy, és nem csoda. Többek között meg kell jegyezni, hogy egy hatalmas divatot is nevezik. Tutu szoknya, vagy akár tüll szoknya, mely maxi változat, például, az olasz márka Deha hogy üzletünkben, meg lehet nézni egy ideje már.

Jobb Stílus Női azt mondja, hogy a forró nyári napokon élvezheti a legteljesebb a világos színek és minták a különböző divat kiegészítők, mint számunkra ez egyértelmű divatkiegészítők Desigual . És Bella magazin ajánlja elegáns darab a kicsiknek, amelyek közül nem hiányzik a romantikus lány pulóver Santoro .

Vlasta

Vlasta

Itt az ideje a csillagok

Itt az ideje a csillagok

Jobb Stílus Női

Jobb Stílus Női

Betynka

Betynka

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás