+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz média - január 2018

  02. 03. 2018      Azt írják rólunk

Még egy hónap telt el, és vele együtt a rendszeres adag inspiráció, ami visz minket a kedvenc magazinok. Milyen ajánlások várnak minket outfitům tél, élvezhető ebben a cikkben. Azért választottuk a Budai Stílus magazin, Blesk a nők számára, hogy egy pillanatra az Ön és időt a csillagok, hogy úgy érezzük, a valódi jelentése a divat.

A magazin Burda stílus inspirálja formájában luxus kiegészítők lehet viselni egész évben. Üzletünkben megtalálja a legtöbb top darabokat, mint a kézitáska Tommy Hilfiger , órák Ops! Tárgyak vagy nyaklánc Doc . Ez mindig az eredeti, és a legtöbb időtálló darabokat, akkor ápolja évek, és könnyen kombinálható a kedvenc ruhák.

Flash-magazin kínál tippeket nők, hogy hogyan néz ki, mint egy jégkirálynő. Van például divat darab különböző árnyalatú kék, melyek közül biztosan nem hagyja ki a kétoldalas, szép és praktikus táska Desigual. A Time magazin csillag azt állítja, hogy attól függ, kiegészítők, így tud inspirálni rengeteg ötlet, melyek közül kétségtelenül kézitáska Doc vagy színes sál Desigual .

Végül, a pillanat a magazin, hogy megtalálja ihletet állati motívumok. Valóban, tanácsolja ,, Legyen egy állat! „És tárházát elegáns darab leopárd, borda, vagy kígyó motívum, ami soha nem megy ki a divatból. Ez a rész tartalmazza a márka Desigual , természetesen.

Burda Style magazin

Burda Style magazin

Flash-magazin Women

Flash-magazin Women

A Time magazin csillagok

A Time magazin csillagok

Moment magazin Önnek

Moment magazin Önnek

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás