+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Different.cz média - január 2016

  13. 02. 2016      Azt írják rólunk

Karácsony és Újév biztosan elment, és velük együtt az egész év folyamán. Itt az ideje, hogy találják magukat egy új erő, új energia és íze kockáztat új terveket és célokat. Ez természetesen szükséges, hogy a legjobban vissza, amilyen gyorsan csak lehetséges, és felhívni az új erőt. Hogyan kell csinálni? A januári száma folyóiratok javasolják, néhány tipp, amivel bemegy a New Year regenerálása sokkal jobb.

A január számában Lakásépítési tulajdonságok tippeket hogyan lehet a legjobban pihenni, és élvezni az otthon kényelmét. És mi lenne az ágy nélkül pihenésre? Jó és elegáns érezheti magát az ágyban, annál több időt veszel lapokat a márka Melli Mello. Ezek nem csak a lapok finom anyag, hanem az eredeti design.

A magazin Katka Hangulatos lakás, lásd a januári oldalt, amit namlsají ezeket a szép párnák, amit lehet díszíteni az ágy és a kanapé. A legérdekesebb mindenképpen tartalmaznia párna Desigual, amelyik az új kollekció Desigual Living , mi már a tárolt üzletünkben.

Ha nem akarja, hogy csak feküdjön ott, egyértelmű, hogy a fagyasztás időjárás, meg kell, hogy felmelegedjen. Szerintem rajta, és így szép vidéki helyszínt javasoljuk, érdekes és eredeti márka termosz katasztrófa. Ezzel a termosz fog keresni nem csak elegáns, hanem van egy kedvenc forró ital még mindig együtt.

Az utolsó magazin, amely ebben a hónapban úgy döntöttünk közlésre, a magazin Linda. Januári számában a folyóirat összpontosított isteni divat kiegészítők, hogy jól érezze magát a gyönyörű és divatos. Műanyag, eredeti női karkötő , és figyeli a márka OPS! Objects'll szerelem köszönhetően új tervek és vidám színek.

ágynemű Melli Mello

párna Desigual

Hangulatos lakás titulka

termosz katasztrófa

ops! objektumok karkötő

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás