Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 38 óra múlva 57 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz média - február 2018

  19. 03. 2018      Azt írják rólunk

Februárban szerint az amerikai média szeretik a hold szerint Cseh miénk, ez a hónap krutopřísných fagyok és proválených esténként az ágyban. A hétvégén, néhány, akar az ágyban jön át, és ha ezek a hegyekbe vagy a korcsolyát. Ez nem változtat azon a tényen, hogy a február Valentin-nap, a szeretet ünnepét. Valaki ünnepli a Valentin-nap, hogy valaki az ünnepi káromkodik. Ahhoz, hogy melyik csoport mit tanácsol? Vagy inkább úgy tetszik május 1?

Tudja, hogy nem ez a nyaralás jött? A legenda szerint ezen a napon vált ismertté, mint a Valentin-nap, köszönhetően a pap Valentine. Nevezetesen a vezetője a római Claudius II. szigorúan megtiltotta katonáinak, hogy feleségül. Félt, hogy nem volt hajlandó harcolni. Valentin-nap, de ő ellenállt az uralkodók és bátor fiatal ,, „párok megengedhetünk titokban. Egy nap jött, de elfogták, majd kivégezték február 14. Azóta ez a nap egy fontos nap a szeretet az ő tiszteletére.

Évente és a dátum február 14 között az ünnepekre. Bár meg kell dolgozni vagy iskolába, ha nem jön csak a hétvégén, de ez egy szép ünnep, ünnepeljük a szeretet. Ez a nap, amikor az emberek a különböző szerelmi ajándékok vásárlása, amelyek az általuk előállított, válasszon egy romantikus, szexi, hanem egyszerűen hízelgő ruhák. Ami ebben a cikkben igyekszünk koncentrálni.

Mi sír az amerikai média, tudjuk, hogy a cseh nem az, amit Valentin kifejezések olyan hangos, de valami bennük is talál. Tehát lássuk, mi a divat darabok, valamint a Valentin-nap és az egész hónap - Február - divattal kapcsolatos, ajánlott.

Burda Style magazin ajánlott tip szexi Valentin napi ruhában. Hol lehet inspirálni romantikus színek, hanem fantáziadús ékszerek. Mint például fantáziadús nyakláncot márka Desigual . Inspire akkor akár donorok, valamint azoknak, akik mennek a dátumot. Magazine Világ nők ihlette hétköznapi divatot, saját jöhet szerető Army stílus elegáns vagy trendi Desigual parkok cipők Converse . My World Magazine dicsérte a királynő ingek újra, és így nem lehet kihagyni eltérő és teljesen eredeti ing Desigual.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás