+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Different.cz média - február 2016

  20. 03. 2016      Azt írják rólunk

A februári számban magazinok fürdik szerelem és a romantika. Ez azért van így érthető okokból - Valentin nap csak emészti mindannyian csak a második hónapban minden évben. És mi a különböző darab magazinok ajánljuk, mert annyira ellenállhatatlan? Nézz velünk a legjobb közülük.

A magazin Esztétika gondoltam, hogy nem csak a szerelem, hanem egy kicsit az elegancia és a praktikum. Február óta még mindig nincs uralom tavaszi időjárás, meg kell gondolni a rossz időjárás, hogy mindig lepni. Ezért február lapjain a magazin megtalálható csúcsán elegáns esernyő re Desigual, amit lehet kapni itt a boltban. Egy másik tipp elegáns és érdekes, műanyag karkötő OPS! Objektumok.

A februári számában a magazin Kate azt hiszi, azonban még azokon a napokon, amikor végre süt a nap, és mi szeretnénk mutatni. Ez azonban szükség van egy kis sport, meg valamit mutatni. Az új sport kollekció Desigual ötletes, eredeti és határozottan más, így Katka magazin ajánlja színű cipők és a sport Desigual táska. Ugyanezen a kezében, akkor is megtalálja a kifinomult palack Bobble , akkor is megtalálja honlapunkon.

Linda magazin e havi csomagolva romantika. Ezért találsz néhány tippet, hogyan lehet tölteni Valentin nap a stílus és trendeket. Ezért nem szabad kihagyni az egyedi és romantikus karkötő OPS! Objects nevű Boulle Chick.

Ha minden tartozik, hogy az eredeti ruhát, akkor hiányzik csak egy tökéletes összehangolása. Alkatrész formájában sál elengedhetetlen mindazok számára, akik szeretnék, hogy beállítsa a megjelenésüket tökéletesre. Ezért a februári számában Linda mindössze két tipp az eredeti sál Desigual .

titulka Esztétika

Desigual esernyő

titulka Katka

sportruházati Desigual

Linda titulka

Karkötő Ops! Objects

titulka Vlasta

sál Desigual

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás