Black Friday! 15%-ék KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal BLACKVége 83 óra múlva 23 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz média - augusztus 2017

  26. 09. 2017      Azt írják rólunk

Nyár volt javában. Augusztus volt. De most van egy esés, és ez a megfelelő idő, hogy nézd vissza az augusztusi ruhák. Mi ezen a nyáron hordott, és mit ajánlott a kedvenc magazinok, nézzük meg a mai cikkben. Ma tehát, nézzük vissza a múltba, amit egy forró darab legalább 9 hónapig nem viselnek újra.

Flash-magazin Női cipő inspirált süt. A réz, arany, ezüst vagy bronz, csillámló vagy fényes, ezek voltak a találatot ezen a nyáron. És több éve vagyunk megüt egy műanyag balerina Melissa , amelyek szintén a jelenlegi tendenciák, így ebben a nyári kollekcióban megtalálható fémes bronz masszív alkalmazás a sarok.

Burda magazin került a feladat nem csak a nők, hanem a mesterek és bemutatott egy tökéletes ruhát a férfiak elegáns stílus, a munka vagy a színházba. És dolgozni, hogy tisztán, uraim alkalmas elegáns laptop táska népszerű márka Calvin Klein . Továbbá Burda inspirált ruhát hölgyek a téma: ,, Ha a nyári véget ér. „Tehát ott lehet találni, például többfunkciós táska Desigual , amely unosíte egész évben, több éve.

Moment magazin tanácsot, hogy ne félj a fehér, mert kerülni több okból: Spin, bővül, stb és így kínál néhány tipp, hogyan kell viselni fehér. A kurzus az idén főleg pasztell színekkel kombinálva fehér nézel ki. Fehér ruhában, így például újraéleszteni elegáns pánt Desigual pasztell változata. Inspiráció sok volt, és ezért úgy döntöttünk, a legérdekesebb ötletek, de a bíró magad.

Blesk nőknek

Blesk nőknek

Burda stílus

Burda stílus

Burda stílus

Pillanatban az Ön számára

Pillanatban az Ön számára

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás