EXTRA 20% Blutsgeschwister KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 65 óra múlva 45 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz média - április 2017

  19. 05. 2017      Azt írják rólunk

 

Az idei áprilisi idôjárás, igazán áprilisi volt, az esôt felváltotta a napsütés, a napsütést pedig a hó amely, teljesen felkavarta az embert az öltözködésben is. Nyári atmoszférát csak a magazinokban láthattuk. És milyen tippekre számíthatunk áprilisban, ezt megtudjuk az áprilisi divat magazinokból.

Blesk pro ženy magazin, a hollywody csillagok divat világába vitt el minket. Must have darabok közé tartozik természetesen a  Desigual kézitáska. Časopis Čas pro hvězdy magazint, a friss, outfit inspirálta. Az idén a pasztell szín a sláger, és megtudhatod, miért menô a zöld pasztell szín, példáuOps! Objects karkötôk vagy a stílusos márkától a Doca kézitáskákČasopis Můj svět magazin divat tippje, hogy milyen ruhákat viselj az idén, természetesen a Desigual ruhák Časopis Vlasta magazin pedig bemutatja, a praktikus és ötletes dekorációkat a Vigar márkától. 

 Blesk nőknek

Blesk nőknek

Itt az ideje egy csillag

Itt az ideje egy csillag

Az én világom

Az én világom

Vlasta

Az én világom

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás