+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Different.cz média - április 2016

  27. 09. 2016      Azt írják rólunk

Április továbbra is fennáll. És ismét az időjárás tan, így az április hónap első teljes hónap a tavasz, ahol gyakran zavarta április időjárás. Ugyanakkor elmondható, hogy április hónapban, amikor a rügyek kezdenek virágozni, arcok, hanem a divat. Röviden, az első nap tesz minket is, így mi nem félünk, hogy a kísérlet egy kicsit a színekkel. Fekete és barna lassan eltűnnek szekrények és hirtelen színes. Melyik lehetett látni talán minden áprilisi számában kedvenc magazin.

Április is a hónap, amikor a sportrajongók mer kirohan vidékre vagy az utcán, vagy bárhol, csak nem az edzőteremben. Inspiráció sportruházat láttál a magazin világ női BeActive ahol kínálunk egy fontos része a sport outitu - műanyag palack Bobble . Gyakorlati palackok marad egy darabig. Memobottle tudja? Műanyag flakon, amely könnyen elrejteni egy nadrágzsebben vagy a táskában? Látni lehetett, hogy a magazin Joy.

Tartozékok fontos része bármilyen ruhában. Volt minket egymástól. Nagyon érdekes adalékokkal egy olasz márka Ops! Objektumok , amit lehetett inspirálja pillanat magazin az Ön számára. Katka ajánlja újdonság műanyag világban, amely a márka a cipő Zaxy . A flash nőknek jelent minden arc farmer, például, ha talál egy farmer kézitáska Desigual.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás