+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz a médiában - október 2017

  04. 12. 2017      Azt írják rólunk

A tél nyomát, és vele együtt a sok bajt, amit a meleg magát. Aggódsz lehet megbocsátani hanem azért, mert mi volna a divat üzlet, megengedjük, hogy megtörje a fejed fölött, mint az öröm! Van bőven ihletet és nézd vissza, hogy mit viseltek októberben és milyen stílusban általunk ajánlott kedvenc életmód magazinok.

Burda Style magazin ajánlott felszerelést a mindennapi viselet. Alapján, amelyek őt, de véleményünk szerint egyértelműen a kényelmes és elegáns cipők Converse . Azt mondják, hogy de nem tudja viselni télen? Hiba! Conversky tudja viselni a téli fagy és néhány volt egy egyedülálló és meleg szőrme, amelyek biztosan hagyja kihűlni.

A Time magazin a csillagok és nspiruje Retro stílus és kijelenti, hogy ,, Retro mindig a divat. „És igaza volt, mert a retro stílus hangsúlyozza a női szépség. Jellegzetes áramló ruha elegáns design, mert hízeleg minden figura. De mit nem szabad elfelejteni, a retro stílusú kiegészítők. és ez egy retro szerinti tartozék tananyag jellemző lehet sál Desigual , hogy igazán soha nem megy ki a divatból!

My World magazin dicsőíti virág forradalom ránk néz, talán minden ablak és az is igaz, hogy a virágok ,, az „erre ősszel és télen. Tehát meg lehet vásárolni a magazin szerint kell szép csipke ruha Desigual virágmotívumokkal. aranyos vagy pénztárca Desigual egy virágmintás.

Mi lenne egy év őszi és téli kollekciók, de biztosan nem hagyja ki az állat mintákat! Azt mondja a magazin Vlasta és jobbra. Állati minták halhatatlan, így azok megteszik a szükséges szép női pulóver Desigual és állati motívumokkal.

Burda stílus

Burda stílus

Itt az ideje a csillagok

Itt az ideje a csillagok

Az én világom

Az én világom

Vlasta

Vlasta

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás