+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz a médiában - október 2016

  02. 12. 2016      Azt írják rólunk

Az októberi adatok fogja találni sok ötletet őszi és téli kiegészítők. Magazinok tanácsolja, hogyan kell helyesen ,, vystajlovat „tetőtől talpig. Októberben, lassan, de biztosan húzza ki pulóverek, kabátok és a meleg csizma zazimovaných szekrények és még ha nem akarunk túl sokat, sőt, úgy tűnik, nem is olyan rossz rétegződés, valamint télen is kitölti nagy show. Mi azt javasoljuk októberi számában?

Anya magazin inspirált nagy divat kiegészítők, alkalmas minden időjárás és ajánlott luxus kézitáska Desigual . Jobb Magazine - Stílus Nők ajánlott több divat a különböző darabokat, amelyek között minden bizonnyal magában foglalja csizma vadász . Burda magazin stílusú helyzetű szokatlan kiegészítők, melyek közül kétségtelenül óriási halmaza ékszerek márka Doc . És végül, de nem utolsósorban, nem magazin Tina megkülönböztető ihlettek márka Desigual.

Anya magazin

Anya magazin

Jobb magazin

Jobb magazin

Burda magazin

Burda magazin

Tina magazin

Tina magazin

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás