+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz a médiában - november 2017

  12. 01. 2018      Azt írják rólunk

November kezdődik a téli szezonban! Nem hiszem, hogy annyira szó szerint, hanem az, hogy úgy gondolja, hogy a szekrény rendezett ruhák, nadrág és flip-flop papucsok, valahol mélyen, és előkészíti a kabátjukat, pulóverek és csizmát. És mivel ez a tél mindig akar egy kis érzelmi támogatás, így az általunk készített néhány tipp, ami segít.

Megvan a következő részlet a sorozat írnak rólunk, nézzük meg, mit hoz nekünk a kedvenc magazinok. Ezúttal főként a kiegészítők. Magazine Aha! Női lélek még a nyári hónapokban, nevezetesen azt tanácsolja, hogy feltétlenül meg kell csomagolni az úton. Között a stílusos és praktikus darab kétségtelenül kozmetikai táska Santoro .

Katka magazin divat ajánlja tanácsadás ékszerek Desigual , ami mindig tökéletesen újraéleszteni a ruhában. Akár úgy dönt, bármilyen színes vagy mintás. Ő magazin ma újra jelent óriási divatot, amelyek soha nem kortalan hátizsák. Nem jelenti azt, sporttáska, de elegáns, stílusos és legpraktikusabb viselet, amit azonnal beleszeret nemcsak utazni, hanem a mindennapi használat során. Az egyik leggyakoribb darabok közé hátizsák Desigual .

Aha! női

Aha! női

Katka

Katka

Ő MF Ma

Ő MF Ma

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás