+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Different.cz a médiában - november 2015

  02. 12. 2015      Azt írják rólunk

Karácsony végre itt van. És ha már mindig jönnek ki karácsonyi díszek az egész, akár egy égő adventi naptár, akkor biztosan volt megjegyezni, magazinok és folyóiratok, amely hazánkban alapul. Véleményük szerint, vannak különböző tippeket karácsonyi díszek és karácsonyi ajándékokat. És persze nem szabad kihagyni más. ;)

Az oldalakon a magazin Living December - építési valóság, akkor észre a különböző díszítések a lakásban. Az egyik ilyen dekorációk, amelynek szintén van egy gyakorlati funkciója, hogy képes Santoro egy tündér baba, mint motívum. Akkor tudja használni, például a laza tea vagy kávé .. vagy bármi más.

Tin cookie megjelenik a magazin Fashion Club. Tin egy vidám téma Scottie kutyák és a márka Santoro London. Azon az oldalon, akkor is készített, és egy jó tipp a lányom vagy nő. Pink kozmetikai táska a baba katicabogár volt elégedett nő bármely életkorban.

Ha szükséged van egy ajándék, gyakorlati jellegű, amely azonban tetszett a stílus, tiszta tip ezután notebook a Melli Mello , abban értesítést küld a történet magazin. Így színes és vidám notebook nem csak boldog, de a következő évben, valamint kényelmes és praktikus társ minden nap.

Karácsony csak mi szórakozik, és nem gyűjt ajándékokat a szeretett még soha nem lehet stresszes. Ha úgy dönt, hogy a szeretet, így soha nem lehet kilépni. ;) És természetesen szívesen segít a választással. <3

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás