+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Different.cz a médiában - július

  18. 10. 2016      Azt írják rólunk

A nyár tele színekkel és minimalista ruhadarabok. Ennek előnye, hogy nem igazán viselnek réteges, és a rajta nem viselnek sokat. A ideig, ha lehet viselni egy ruhát nem csak a társadalmi események, hanem általában a város, vagy dolgozni. A tökéletes ruhát finomhangolása mi elsősorban a stílusos kiegészítők. Nézzük meg, mi ajánlott média.

Júliusban is teljesen szervez Grill party, ahol nem szabad kihagyni egy elegáns ruhában. Magazine Burda jelentése konyhai kiegészítők, amelyek között természetesen tartalmazza a találmány fűszer származó márka Vigara. Magazine Top Girls tanácsot, amely a színek fel, és hogyan kell kombinálni őket. Az abszolút hit, persze, színes, műanyag cipő Melissa idén, így ott lehet a hiányzó miénk. A Time magazin csillagok inspirálta Önt a számtalan csodálatos nyári kiegészítők, amelyek között akkor is látni egy színes sál Desigual .

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás