Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 38 óra múlva 35 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz a médiában - december 2017

  24. 01. 2018      Azt írják rólunk

Mondhatnánk, hogy a decemberi magazinok tele vannak a karácsony, de nem teljesen. Bár decemberben a hónap a karácsony. Decemberben már azt díszítik otthonaikat, élelmet vásárolni raktáron, de többnyire veszünk karácsonyi ajándékokat, és keresünk megfelelő felszerelést a téli időjárás, illetve a szükséges karácsonyi vacsora. Nézzük meg, hogy mit ajánlott a kedvenc magazinok.

Cosmopolitan inspirálta olvasók tippeket karácsonyi ajándékokat. Között az anyagi dolgokat, és azt sugallják, különböző tapasztalatokat. Azonban azt is inspirálja az embereket, akik keresték az ajándékokat a törékeny felét. És mivel köztudott, hogy a nő egy ékszer vagy kézitáskában általában elrontani semmit, így lehet, hogy inspirációt formájában kézitáska Fornarina , ami biztosan nem hiányzik az eredetiség.

A tippeket Karácsonyi ajándékok magazin is segített Linda, aki egyszer billentette három csodálatos ajándékot, és ez a pénztárca Desigual , pénztárca Santoro és vicces zokni Boldog zokni karácsonyi motívumokat díszdobozban játszik. És mi lenne karácsony nélkül Karácsonyi lény. Home Magazine ajánlott luxus ágynemű Melli Mello , akit lehet, hogy a szeretteit, valamint annak szükségességét, hogy maguk az tölteni a karácsonyt egy elegáns ágyban.

kozmopolita

kozmopolita

Linda

Linda

otthon

otthon

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás