Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 63 óra múlva 17 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz a médiában - december 2015

  05. 01. 2016      Azt írják rólunk

Karácsonykor és újévi ünnepek elmúltak, mint ahogy már az összes olvasott decemberi számában magazin. És mivel december oldalszámok nyüzsögtek mindenféle tippeket karácsonyi ajándékok, a különböző darabokat, természetesen, nem lehet kihagyni. Nézze meg, mit magazinok ajánlott végén 2015.

Azt már tudjuk, hogy a hó és a fagy nem lehet elkerülni, sem hazánkban, ezért nagyon fontos felismerni, hogy könnyű kabát nem elég. A gondolat a hőt a magazin Cosmopolitan. A honlapjukon decemberi számában, mert megtalálja a meleg és elegáns kabát rózsaszín festéket a holland márka Scotch & Soda.

Gondolj egy ajándék a férfiak az egyik legnehezebb tudományok decemberben. :) Ezért próbálja enyhíteni a gyűjtemény Speed autózás magazin, amely azt ajánlja férfi kiegészítők a márka Scotch & Soda. Biztosak vagyunk abban, hogy az úriember tesz egy szép nyakkendő, sál, vagy mandzsetta öröm, hogy nem csak a karácsonyfa alatt.

A női kiegészítők elfelejteni magazin Katka. Ott volt, oldalszám édesített bordó színű, ajánlott egy tisztességes órát OPS! Obejcts , amelyek együtt a karkötő egyre népszerűbb a világon a kiegészítők.

Új év új lehetőségeket. Tedd magad boldoggá vagy szeretteit, a tisztítás után még fel a fára. ;) Kedvtelésből megéri!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás