−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 59 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Different.cz a médiában - 2018 szeptember

  29. 10. 2018      Azt írják rólunk

Az ősz már teljesen lendül, és a gyönyörű őszi színek minden oldalról megtámadnak minket. Az erdőben, a városokban és a falvakban. Gyönyörű, napsütéses, így nem is akarunk beleesni a sötét színekbe. És nem kell. Az őszi színek színes blokk stílusban vannak. Rózsaszín piros, rózsaszín narancssárga vagy narancssárga rózsaszín. Természetesen ebben az évben nem mehetünk le a kaki, a por, a bor és a mustár színével. Nézzük meg, milyen trendek találhatók a kedvenc magazinok szeptemberi számában.

A Katka Magazin szalagok formájában inspirálja a tartozékokat. Mascara megtalálni. Ezt egyszer hívták, de ma még valami történik. A mandzsetta aranyos díszítés, amit bárhová bármikor viselhet. Bizonyítékot a Melissa díszítő íjjal ellátott műanyag ballerina készült .

A World Women magazin azt tanácsolja, hogyan élvezhessék a fitneszot. A ruhák lehetnek a fejtől a lábujjig - nagy darabok találhatók a SPORT részben , mind a férfiak , mind a nők számára. A Krásný rok magazin inspirálta az otthoni kiegészítőket, beleértve a Santoro bögréket vagy a Yankee gyertya gyertyákat.

Katka magazin

Katka magazin

Női Világ magazin

Női Világ magazin

Magazin Krásný rok

Krásný rok magazin

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?