−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 59 óra múlva 44 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Different.cz a médiában - 2018 október

  29. 11. 2018      Azt írják rólunk

Az ősz teljesen lendül, csizmák, csizmák, téli kabátok, kabátok és kalapok. A nyári ruhákat feltétlenül a szekrények aljára temettük el, és a tél csak a szekrényekben lóg. És mivel minden télen mindig talál valami szépet - napsütés, víz, fényvédő, egyszerű ruhák nyáron. Télen a hegyek és a rétegek. A rétegezés szórakoztató, ezért élvezzük. A fő trend most pulóverek. Nem azt mondják, hogy ez egy pulóveres időjárás. Vessünk egy pillantást arra, milyen divatirányzatok esnek a kedvenc magazinainkba.

Kezdjük a csizmákon. A Burda Style magazin megmondja, milyen cipőt nem szabad kihagyni az őszi téli bootunkban. Világosan adjuk a zöld csizmáinkat. Soha nem fogod elveszíteni. Értékelni fogja őket különösen az esős időben, amellyel leeshet. gyakrabban találkozunk. Ezért a Burda ajánlja a Tommy Hilfiger stílusos csizmát egy kiváló dizájnnal, neoprén tetővel, ami szintén remekül érzi magát. Melegek és válnak.

A Story- ban olyan színeket inspirálhat, mint a por, a mustár vagy a szürke. Ez az ősz őszinte színe. Ha kedveled a divatirányzatokat, akkor az őszi cipődből és a szekrényből kell ezeket a színeket darabokra tenni. Mi a helyzet egy nehéz Converse dildó cipővel ?

Minden eredeti ruhát eredeti divat kiegészítőkből is készítenek, érdekes ékszert szerezzek minden ruhához! Ezt a World Women magazin ajánlja . Akár elérni egy érdekes karkötő márka Desigual , vagy talán egy karkötőt, az olasz márka Ops! Objektumok , tudjuk biztosan, hogy nem fogsz menni sehova.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?