+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz a médiában - 2018 márciusában

  25. 04. 2018      Azt írják rólunk

A tavasz hivatalosan itt van! Bár a "kandalló mögött" nevezik, de aki ilyen hosszú tél után akarja, ezért a téli csizmát és a kabátot aratjuk, és húzzuk meg a tavaszi biteket olyan áron, amivel télen leszünk. mert a nyár közeledik, divatos ruhák formájában forró nyári divatos ihletet készítettünk, szóval mit ajánlanak kedvenc magazinaink?

A Burda Style magazin virágos motívumokkal díszített, hosszú, maxi ruhákra támaszkodik, és azt tanácsolja, hogy milyen kiegészítőkkel, hogy megfeleljen ennek a ruhának. A Calvin Klein bézs univerzális kereszttáskával ellátott kézitáska biztosan nem fog elrontani. A Star Time magazin azt ajánlja, hogy bármilyen színben nadrágot készíts, melyet a Desigual színes sál vagy az Inkkas World póló finomhangol. Nagyszerű tavaszruha lesz.

Magazin Chvilka azt tanácsolja , hogy ne féljen a stílusok keverésétől. A divatban idén is hívják és túlméretezett vágások, így is mindkét stílusok jönnek ki az extravagáns Desigual ruhák , amely elérhető bármely nő korától és jellegétől függetlenül. Végül, de nem utolsósorban inspiráló ihletet húzhat a Linda magazinból, amely az eshopunk legforróbb darabjait eredményezte. Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy ne féljen a márkák kombinációjától. Például Tommy Hilfiger Stílusos táska luxus és különösen legendás Converse pólókkal .

Burda stílus

Burda stílus

A csillagok ideje

A csillagok ideje

Egy pillanatra neked

Egy pillanatra neked

Linda

Linda

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás