−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 30 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Different.cz a médiában - 2018 augusztus

  12. 10. 2018      Azt írják rólunk

Augusztus mögöttünk van, és vele együtt sok a divat-inspiráció, nem csak az Ön számára, hanem a háztartás számára is. Sok érdekes darab mindenhol sarokba esik, és ott van a telelés ideje is. Vessünk egy pillantást a kedvenc magazinaink ajánlására. Nézzük körül a nyarat, és talán még arra is gondolunk, hogy öntudatlanul nem vettem tudomást a jelenlegi tendenciákról.

A Női Blesk magazin inspirálta az úgynevezett háztartási kiegészítők Franzouz stílusát. A francia stílusban kétségtelenül a tipikus levendula, amelyet valószínűleg egyetértünk, nemcsak szárított, hanem különösen levendulázott motívumokkal. És azok, akik csak ebben a számban sikoltoznak. Tipikus frankofón motívumok állnak rendelkezésre a falióra, amely megtalálható a mi eshop a háztartási kiegészítők részben .

A Chvilka magazin azt mondta , hogy a trópusok uralkodnak a világon. Igaz volt, ezért inspirációt készített trópusi motívumokat díszítő modellek formájában. A Different.com oldalon ez a trópusi motívum nemcsak a fürdőruha és a ruházat, hanem a divat kiegészítők számára is, amint azt például a Desigual trópusi kendő bizonyítja .

A Ona Mai magazin a jövőre gondol, és az iskolai padokhoz is visszatér, inspirációt hozva különböző divatkellékek formájában az iskolába. Még nem vettünk részt ezzel a témával, így a hagyományos Crocs-túlzsúfoltság mellett kiváló iskolai felszerelést is találhat a gyerekeknek. Szakértő ebben a témában egyértelműen Santoro márka . Melyik felszereli a baba az iskolai táskákból, fillérekért, tányérokból és különböző írószerekből.

Villám a nőknek

Villám a nőknek

Egy pillanatra neked

Egy pillanatra neked

MF ma

MF ma

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?