+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Different.cz a médiában - 2018 április

  24. 05. 2018      Azt írják rólunk

Az időjárás április óta várja az idei idõt, és egyenesen a téli kabátokból állunk. elkezdtek öltözni ruhákat, rövidnadrágokat és még fürdőruhákat is. Mit fogunk nyáron viselni? Milyen inspiráció van a divatvilág számára számunkra? Megnézzük kedvenc magazinjainkat, amelyek nem érdekelnek a nyári ruhák. Tehát nyugodj meg, és hagyja magát inspirálni egy figyelemre méltó mennyiségű divatos bit, hogy ne hagyja ki a ruhásszekrény.

A Burda Style magazin a denim trendjére utal. A farmer viselt, viselt és viselt, így divatos világában biztosan nem szabad kihagyni ezt az anyagot. Nem csak farmereken és zakókon, hanem cipőkön vagy divat kiegészítőkön is. A tavasz és a nyár színe kék - farmer, mennyei, türkiz. A kék jó. Így vásárolhatod meg a divatos Desigual hátizsákot .

A Chvilka magazin azt mondja, hogy nem kell unalmasnak lennie, nem kell aggódnia a színek miatt. Vásároljon színes kiegészítőket, ruhákat és cipőket, és ne aggódjon a színek és a márkák kombinálásában. A szórakoztató és fantáziadús márka a Disaster Designs , amely eredeti és vidám divat kiegészítőket tartalmaz, de az élénk Desigual márkát is.

A My World magazin a virágos izgalomról beszél. Az igazság az, hogy a virág motívumok soha nem leszek a divatból. És nem csoda. Ők egyre romantikusabbak és jellemzően nőiesek. A virágos motívumokat ruhák és divat kiegészítők, például a Desigual virágos motívumokkal viselheti. A fantáziák nem csak divatosak.

Burda stílus

Burda stílus

Egy pillanatra neked

Egy pillanatra neked

A világom

A világom

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás