+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Desigual- új cipő kollekció tavasz / nyár 2015

  05. 02. 2015      A divat világában

Forrás: Saját Facebook Differentfashion.cz Forrás: Different.cz

Balerina papucs, Botas cipő, mokaszin, csizma a platform. Ezek a darabok bemutatja a gyűjtemény cipő Desigual tavaszi és nyári. Ha szüksége van az eredetiség, a kényelem és a minőség, biztosan választani a cipő ez a márka. Ebben a képet csempe cikket mutatunk be néhány kiválasztott darabot.

Ha fogadsz a kényelem és a stílus, így nagy trend nagyobb gumi és mokaszin alakját. Vagy színes cipők.

Desigual cipők Abril Desigual cipők Abril

Desigual cipők Roer Desigual cipők Roer

Tippünk tökéletes cipők és arany, alkalmas minden outfitům, sportos vagy elegáns.

Desigual cipők Terrenal Desigual cipők Terrenal

Szereted elegáns stílus? Nem kéne kihagyni ezeket a nagy cipő parafa platform. Mi készlet különböző színekben. Ezek a cipők, elegáns és legfőképpen kényelmes.

Desigual cipők Minda Desigual cipők Minda

Azt szeretné, hogy viseljen flip-flop, de úgy érzi, hogy dörzsölje az ujjai között? A válasz - rossz minőségű. Desigual az eredeti cipő , hogy jól illeszkednek.

Desigual papucs Brenda Desigual papucs Brenda

A népszerű darabja a nők körében az elmúlt években a balerinák, még azok is, Desigual elfelejteni ebben az évben. Balerínky kínál különböző színekben.

Desigual BALERINY Diver Desigual Balerinák Diver

A nagy nyári hit ezek rendkívüli espadrilky a juta talp nagyon magas színvonalú és sokoldalú nemzetközi cipő nyári megjelenés.

Desigual cipők Mila Desigual cipők Mila

Cipő bázis. Nagyon fontos, hogy tartsa a lábát kényelmes és ragaszkodni a minőség. Továbbá mi szükség van egy bizonyos eredetiség. Cipő Desigual megfelelnek ezeknek a feltételeknek. További termékek megtalálhatók az e-bolt www.different.cz ;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás