−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 8 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Desigual SS19 - új tavaszi/nyári 2019 kollekció, már nálunk!

  21. 12. 2018      A divat világában

Voilá, igen, jól olvasod, még csak karácsony, de mi már az elsők között leszel a tavaszi és nyári szezon trendjével. A 2019 tavaszi és nyári új Desigual kollekció épp most érkezett meg, és egyszerűen hibátlan. Természetesen a lehetô leghamarabb elérhetô lesz a Differentán. 

Elkezdődött a tél, de mi, mint minden évben, készen állunk a közelgő szezonra. Tele vagyunk újabb és újabb ötletekkel, gyönyörű és praktikus darabok, melyek csak rád várnak. A Desigual darabok egész évben viselhetőek, téli "nyári" ruhák, nem gond, többféle kiegészítôvel rendelkezünk. Jól kombinálhatóak és praktikus darabok. 

Az aktuális kollekció is tele van szebbnél szebb darabokkal, többfunkciós és mindez egy árban, többféleképpen viselhetô cipők, röviden a Desigual, évek óta újra és újra, csodás ötletekkel próbálkozik. 

Nézd meg a divat kiegészítőinket, színes és decens kézitáskák, minden korosztálynak megfeleôen, egyedi és divatos kivitelezésben. Többféle, és szebbnél szebb kiegészítôk, pénztárcák, kézitáskák, kendôk stb. 

Desigual női kabát

Desigual női ing

női ruha Desigual

Desigual kézitáska

 

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?