−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 245 óra múlva 37 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

DESIGUAL SPORT KOLLEKCIÓ

  15. 04. 2019      Different TV CZ / SK

SPORT DESIGUAL

A természet szépségei már lassú léptekkel a szabadban járnak, és ez csak egy dolgot jelent: Ez a tökéletes idő a sportoláshoz és a Desigual sportruházatának bemutatásához. HIP HIP, HORROR!

A legújabb Desigual Sport kollekcióból három alkollekciót készítettünk, amelyeket különböző mintáik és dizájnjaik alapján ismerhetsz fel egymásról. Megmutatjuk a különböző színkombinációkat is, mint például a kék és a lila. Sötétkék és narancssárga, valamint a nem kihagyható csodálatos világoskék.

A színek egy dolog, de a minták egy dolog. A minták igazán egyedivé teszik ezeket a darabokat. A jelenlegi kollekcióban trópusi, de virágos mintákat is találsz, amelyek igazán különbözőek.

A legjobb teljesítmény mellett a Desigual Sport kollekció a legnagyobb kényelmet garantálja. Alkalmas nagyobb sporteseményekhez és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Funkcionális anyagból és pamutból is választhatsz darabokat.

És mi az utolsó bölcsesség, amit ma választunk? Ne hagyja ki a természet szépségét. Menjen ki a szabadba. Kitisztul a fejed és magad mögött hagyod a gondjaidat.

DESIGUAL

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?