−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 25 óra múlva 3 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Desigual SPORT FW 18

  05. 09. 2018      A divat világában

A Desigual új divatmárka kollekciója 2018 őszére és telére megérkezett, és tele van gyönyörű és funkcionális darabokkal, amelyek ismét tökéletesen működnek együtt. Lehet, hogy a nyár lassan véget ér, de a sportszezon már javában tart, úgyhogy ne tétlenkedj, hanem sportolj. Mert az új Desigual sport kollekcióval ez is megteszi.

Desigual sport

Eszenciális gyűjtemény

Az Essential kollekció egyszerű, egyszínű darabokat tartalmaz a márka logójával és a márka jellegzetes mandalájával. A darabok mind szabásban, mind színben kombinálhatók. Választhat egyszínű ruhát is. Úgy is mondhatnánk, hogy ez a gyűjtemény BASIC, amelyet más gyűjteményekkel kombinálhat.

Desigual sport

Desigual sport

Geopatch gyűjtemény

A Geopatch kollekciót a sötétkék szín, színes virágmotívumokkal jellemzi. Ebben a kollekcióban számos stílusos darabot talál a cipőktől kezdve a felsőkön, leggingseken, pulóvereken, kabátokon és táskákon át. Így tetőtől talpig, és többszörösen is összeilleszthető.

Desigual sport

Desigual sport

Art&Thread Collection

Az Art&Thread kollekcióra jellemző a lila szín és a virágos motívumok. Ezek idén is jelen vannak. Az előző kollekcióhoz hasonlóan ebben a dizájnban is tetőtől talpig felöltözhetsz.

Desigual sport

Desigual sport

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?