+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Desigual SPORT FW 18

  05. 09. 2018      A divat világában

 

Megérkezett az új sport kolekció a Desigual divat márkától  ôsz és téli 2018-as kollekció, telis tele, szebbnél szebb, és gyönyörű darabok, melyek könnyen kombinálhatók, és kényelmesek. A nyárnak már lassan vége, viszont a sportolásból sosem elég. Épp ezért less be hozzánk, és válogass kedvedre a Desigual sport új kollekciójából. Hidd el megéri, gyere velünk... 

Essential Kollekció 

Az Essential kollekció az egyszerű, egyszínű darabokat mutatja be, tipikus mandala díszítéssel. Jól kombinálható darabok, kényelmes fazon és szín kivitelzésben. Nagyon jól mutat monokróm outfitttel is. Szerintünk ez a sport kollekció nagyon jól sikerült, olyan BASIC, melyet többféle módon kombinálhatsz. 

 

Desigual sport

Desigual sport

Geopatch kollekció 

A Geopatch kollekció kék és színkavalkád virág motívumokkal. Ebben a kollekcióban, többféle stílusban, csodaszép darabok topok, leggingsek, melegítôk, dzsekik, vagy táskák. Lesd meg az új kollekciót, melyet kedvedre kombinálhatsz. 

 

Desigual sport

 

Kollekció Art&Thread

Az  Art&Thread ismét lila szín virágokkal.  Az idén nagyon trendi és in. Ugyanúgy mint az elôzô kollekciónál, tetôtôl talpig felöltözhetsz. 

Desigual sport

Desigual sport

Desigual sport

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?