−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 23 óra múlva 28 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

DESIGUAL SHOES

  20. 02. 2019      Different TV CZ / SK

BOTY DESIGUAL

Hallooo-hallooooo, a tavasz hívogat!

Egy részünk élvezi a gyönyörű téli időjárást. A hegyekbe utaznak. Síelnek és élvezik a telet. Nos, néhányan (a másik fele) már alig várják a tavasz kezdetét. És tudod mit? Itt van!

Oké, oké. Igazad van, hogy még néhány napra vagyunk a tavasz hivatalos kezdetétől, de érzed már? Az a valami a levegőben. Valami, ami tényleg tavaszias érzés. Mi a Differentnél érezzük ezt, ezért folyamatosan új darabokkal készülünk a 2019-es tavaszi és nyári szezonra. Mint például az új Desigual SS19 cipő darabok.

Az idei szezon női cipői már itt vannak! Ezért a DifferentTV mai epizódjában olyan vadonatúj modelleket mutatunk be, amelyekből szó szerint árad a tavasz. Nézze meg, milyen motívumokat, színeket, formákat és mintákat készített Önnek a Desigual. És hogy ők mindent megtettek.

Az ajánlat igazán nagy, és most először van esélyed arra, hogy tényleg, tényleg kiválaszd a legforróbb újdonságokat, amiket neked készítettünk. Ha még mindig hezitál, hogy milyen új tavaszi cipőt válasszon, akkor itt a megfelelő pillanat.

Fedezd fel elsőként a Desigual női cipők gyönyörű tavaszi darabjait.

DESIGUAL

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?