+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Desigual - pontosan egy új kollekció őszi / téli 2013

  03. 09. 2013      A divat világában

Mi hozza meg a szerelem, szeretet divattervezők le a márka Desigual . Az új őszi / téli kollekció 2013 hívják We Love és a szeretet áthatja egész következő szezonban.

A „We Love” tükrözi az egész gyűjtemény, és egy igazi szerelmi vallomás minden jelenlegi és leendő ügyfelei Desigual. Szeretnénk, ha a bejáratnál kényeztetjük világ, és hozzon létre egy érzelmi kötelék szorosabb lesz. A szeretet feltétel nélküli, tehát hogyan szerelem kell - vak. Szeretjük minden típusú emberek, és reméljük, hogy minden ember a különböző stílusok és mentalitását, szeretni fognak minket. Mi átölelő szeretetről. Szeretnénk mottónk La Vida es Chula (Az élet szép) általános volt, és tükrözik a három alapvető fogalmak, amelyen keresztül minden együtt van értelme - Szex, Fun & Love (Sex, Love and Entertainment). E cél elérése érdekében, ezúttal irányt változtatott, és néztük múlt feltárása érdekében az igazi lényegét a Desigual, ami számunkra egyedülálló.

Desigual - Szex, Szerelem & Fun Desigual - Szex, Szerelem & Fun

SEX fogalom számunkra, hogy az tükrözze a találkozó szembe legfejlettebb szociális ruhát. Ez hozza össze elemeket, mint a csipke, virágok, flitterekkel és egyedülálló kombinációja a vörös és fekete. Mert ebben a szezonban, a koncepció képviseli szex lenyomata fekete csipke. Akkor jelenik meg, jacquard kabátok fehér és fekete, fonott kabátok, hanem köpenyében Chanel stílus, teljesen átalakították a stílus Desigual.

Rész FUN kiváló kontraszt tükröző DNS tag Desigual. Mi galaktikus egy témát dolgoztunk kifinomultabb körökben a nők, akik inkább kevesebb excentrikus ruhát. Amellett, hogy a hagyományos Galactic körökben gyűjtemény az új etno motívumokkal és merész játék szimmetria.

Desigual és játszani szimmetria Desigual és játszani szimmetria

LOVE kifejezés arra az alkalmi városi és népi trendeket. Part of Love jön egy katonai kabát kapucnival egy tipikus Desigual tervezési, vagy talán egy courduroy nadrágot. Az okok etnikai tervek, fényképészeti nyomatok vagy ruha durva varrás színe.

Szerelem és népi távú tendenciák Szerelem és népi távú tendenciák

Barokk, romantikus és francia - ez a lényege a több Christian Lacroix. A legfontosabb darabokat kötött ruházat és Jacquard, a tipikus színpaletta - fehér, fekete, vörös. Őszi gyűjtemény kerül uralja a zöld szín, a fukszia és khaki.

Desigual és a Cirque du Soleil - a kombinációja a divat és a cirkusz sikeres több szezont. Ebben a szezonban hoz egy új elem - a pop art állati zebra motívum. Gyűjtemény Cirque du Soleil még mindig erős és ihletet merít a csillogó cirkusz plakátok.

Desigual és a Cirque du Soleil Desigual és a Cirque du Soleil

Visszaadja a lényege a márka Desigual -, hogy más és más lehet ...;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás