+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Desigual partnere a lány a Sumava 2013

  14. 05. 2013      A divat világában

Idén KÜLÖNBÖZŐ FASHION ismét lesz partnere a hagyományos szépségverseny nevű lány a Sumava. Az ötlet, hogy észre ezt szépségverseny 2006-ban alakult a lány Sumava vésett az emberek fejében, mint a hagyományos verseny minden évben megrendezésre égisze alatt az elnök a pilzeni és déli régióban. A végső gála még egy helyen, hanem járja a várost e két régióban.

Sumava lányok ruhák Desigual Sumava lányok ruhák Desigual

A fő cél a verseny célja, hogy elősegítse az egészséges szépség, az oktatás a fiatal lányok a területeken a társadalmi protokoll, az etika, etikett, étkezési szokások, nyilvános szerepléseit, egészséges életmód, környezeti és társadalmi értelemben. Az erőfeszítés is megközelíti a környezet hátrányos helyzetű fiatal lányok, hogy tudják használni képességeiket és megjelenése segít másoknak, ahelyett, routing, hogy egy képzeletbeli utazásra csak ragyog a csillagok és a kifutón. Ezért legszebb lányok a lányok Sumava aktívan részt vesz számos önkéntes és jótékonysági rendezvényeken.

A versenyzők lányok kap a lehetőséget, hogy része egy nagy társadalmi esemény a régióban, a színfalak mögött előkészületeket egy szépségverseny, tanulni megfelelő gyalogos, szociális viselkedés, próbálja lövés egy profi fotós, hogy egy csomó új élmények és látókörét, új embereket megismerni, hírességekkel , hogy új barátokat, és végül, hogy a sok szép díjakat és ajándékokat.

A végső gála idén visszatér a pilseni régióban kerül sor szeptember 21-én Parkhotel Pilsen.

Kisasszony során minden előkészületet ruha gyönyörű ruha Desigual és a végső este a márka elérje a mólón. Az új kollekció lesz a lányok természetesen illeszkednek a számlát. Tehát a jó szerencse, botladozva egy kicsit, és különösen szép este;)

Lányok Sumava 2013 Sumava 2013 lányoknak Desigual elég Suit

Sumava lányok ruha márka Desigual Sumava lányok ruha márka Desigual

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás