−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 49 óra múlva 20 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Desigual - mesebeli motívumok és korlátozott kiadások

  14. 12. 2018      A divat világában

Tündérmesemek és korlátozott kiadások? Még így is a Desigual Autumn / Winter 2018. gyűjteménye. CocaCola, Mickey Mouse vagy Star Wars? A trendi Desigual márka ebben az évben nem kivétel, és figyeli a jelenlegi divatirányzatokat, így azt is alávetheti. vessünk egy pillantást a darabokra.

Valószínűleg nem sok ember van a világon, akik nem ismerik a CocaCol-ot, és kevesen élnek a Pepsivel. Röviden és jól, a CocaCola egy hatalmas márka, amely a világ élvonalába került, nem csak az élelmiszeriparban, hanem a divatban is. A Desigual márkájú CocaCola logóval rendelkezik egy kabáton, pólón, mellényen vagy cipőkön.

Desigual

Desigual

Biztos benne, hogy ebben az évben regisztrálta, hogy a Mickey Mouse 90 éve ünnepel a kezdete óta, és sok trendi tervező és márka rendelkezik ezzel a legendás rajzfigurával és különösen népszerű figura az idei modellekkel. És a Desigual márka sem volt kivétel.

Desigual

Desigual

Szóval egyértelműen Desigual is a gyerekekre gondol. És a Desigual gyermek ruházat megtalálható a mi eshop asyssmet. A lányok számára több darabot készített Mickey Mouse témákkal és a Star Wars népszerű fiúkkal .

Desigual

Desigual

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?