+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Desigual- konyha lakberendezési kiegészítők gyűjtemény az öröm a főzés

  23. 03. 2014      A divat világában

A legtöbben több időt töltenek a tűzhely, mint amilyennek szeretnék, akkor legalább édesítik az időben. Desigual márka létre konyha-készletek, amelyek egyediek, és felcsillan a konyhában. Ezek a csodálatos tartozékok a lakás, hogy a kombináció kötény, sütő kesztyű és a pad.

Kötény Desigual Patch www.differentfashion.cz Kötény Desigual Patch www.differentfashion.cz

Kötény Patch - a legfontosabb főzési egyértelműen kötény. Ez a színes kötény Desigual geometrikus motívumokkal van egy döntetlen a hátsó és lehet szabályozni a klip hosszát a nyakon keresztül. Ez egy 100% pamut, és biztos lehet benne, hogy ezzel a kötény csak süt a konyhában.

sütő mitt Mitt Desigual Patch www.differentfashion.cz sütő mitt Mitt Desigual Patch www.differentfashion.cz

Potholder Patch - ezt a színt az azonos motívumot is vannak praktikus kesztyűt vagy edényfogó ha a termelt csak a motívum a jobb oldalon, a bal oldali lila ok nélkül. Potholder de kétoldalas, és készült 100% pamut. Ezzel potholder lesz főzés szórakozást :)

konyha mat Desigual Floralia www.differentfashion.cz konyha mat Desigual Floralia www.differentfashion.cz

Mosó Floralia - egy másik darabja a konyha egy színes szőnyeg motívum Floralia. A méretek 20x20cm szőnyeg, és egy 100% pamut.

Desigual sütő mitt Mitt Floralia www.differentfashion.cz Desigual sütő mitt Mitt Floralia www.differentfashion.cz

Potholder Floralia - a mat, majd ugyanez a motívum is van egy edényfogó, amely a másik oldalon rózsaszín és egy gyakorlati hurok.

Konyhai párna Desigual www.differentfashion.cz Konyhai párna Desigual www.differentfashion.cz

Akkor felcsillan a konyhaasztalon és más színes szőnyeg Desigual egy kör alakú, ami szintén van egy heveder csatolni, vagy négyzet alakú, különböző motívumok és a kombináció minden színben. Ellátja a lakás Desigual ragyogást otthonában;)

Csak válaszd ki, ízlés szerint)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás