+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Desigual gyöngyszem közül az ékszereket Pilsen

  19. 06. 2015      A divat világában

Csak, hogy bemegyünk a városba fagyizni, peep újdonságait a városban, és valahogy elkapta a bronz. Van egy jó ruha, cipő kop és tapsolni arcod díszített kis gödröcske, ami annak a jele, elégedettség. És mégis, ha hiányzik valami. Nem tudod, mit? Egy pillanatra úgy az új alkotások szobrok Lei Vivot a Sady Pětatřicátníků megérteni.

Kézitáska-002

Hogyhogy felé Pilsen Research Library csábít szobor nő kutyával. A munka az úgynevezett pillangó és jött létre, mint egy esküvői ajándék a felesége elnökének Városi TV Torontóban. Lea kapott egy fényképet a kutya, aki egy hűséges társ házastárs. De mi tartja a kezében? Butterfly és gyönyörű kézitáska Desigual Menorca Mini arcok , aki elindította a nap séta. A táska közvetlenül ékszer ez a gyűjtemény, és ugrik nyugtalanul egyik szobor a másikra. Ez annyira nyugtalan, mégis finom és kiváló. Ahogyan rád gondolok, és a fejedben akkor villan, hogy ő kell.

Hop. Ugrani.

Pénztárca-001

Beauty virággal az elején a zsák, mint ha azt kiabálta: Szükséged van rám, miközben megcsodálhatják a szobrot, amelynek nevét viseli szomjúság - szőlő a szenvedély. A szobor funkcionális és szökőkút az istennő a bor Baccuss rajta önt egy pohár bort, két megnyugtató szerető. Ön a kísértés, hogy kandikál mögött is?

Kézitáska-005

A porszerű oldala azonos színű. A hátlap fekete medve és két kört élénk színeket. Hogyan illeszkedik a szobrot. De mielőtt te is tudod, Menorca ugrás a következő szobrot.

Kézitáska-006

Ezúttal két gyerek, aki azt teszteltük, hogy esni fog. Statuary hívják az öröm, az eső és a működő szökőkút víz alá az arcán a mezőgazdasági termelő a gyermekek, örvendezve csapadék. Nagy szükség van a túléléshez. Még a táska Desigual nem fél a vizet. Ez egy olyan anyag, mosható.

Pénztárca-007

Fülek táskák nem csak fárasztó a kezében, de elrejti a fogantyú hordozó válla fölött. Értékelem ezért a nőknél, akiknek kezük tele minden nap. Mint az anya ebben a gyönyörű szobor úgynevezett élet ajándéka - az ötletet a szobor életre a kórházban, ahol Lea szült az ő elsőszülött fiát, Uriah.

Kézitáska-004

Beauty arca festett virággal a hajában, ha jött az ecset Picasso magát, ezért elment, hogy a pénztárca. A tágas és jól viselt. Tudni illik bele egy áttekintést az összes mester ecsetek és paletta talán. Ő lenne elégedett. A padon, ami ül Picasso viseli filozófiai gondolatok és üzenetek véglegesen feliratos bronz referenciaként a jövő generációi számára.

Pénztárca-003

Ő kirándulást Desigual kézitáska Menorca Mini arcok végű Unity szobor jött létre, több mint 20 évvel ezelőtt, és Lea Vivot fejezte ki a Rasszizmus ellen. A táska a lány a képen tetszett eleganciájával, színesség, aszimmetria és különösen praktikus és egyszerű.

Talán, akkor vettem egy kézitáska és te jössz rá üzletünkben Pilsen. Ő valójában szeretné megnézni a szobrot előtt ismét Laza egész Pilsen.

Képek és szöveg: Tereza Zdvihalová

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás