−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 18 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Desigual FW18 női pulóverek

  10. 10. 2018      A divat világában

A hideg napok egyre nagyobbak, ezért itt az ideje, hogy megváltoztassuk a meleg pulóverek áramló teteit! A Desigual márka újraterjesztő, eredeti és ellenállhatatlan pulóverekkel jön ismét, hogy ha egyszer öltözködsz, akkor többé nem akarsz egy másikat.

Az őszi / téli kollekció 2018 széles skáláját kínálja a vágások, anyagok, minták és színkombinációk széles választékában. Minden nő eljön hozzá. Jöjjön tehát!

Nem akarod elveszíteni magát a tömegben? Szeretne elsőként látni mindenkit? Akkor menj a Desigual Peony pulóvert! Szőrös, mint egy finom szőr, és színei és mintái biztosan nem hagyják figyelmen kívül.

Desigual Sweater Peony

 

 

Készítsd el a füleidet! A Mickey Mouse fantasztikus változatokból származik a szekrény verziójáért! A korlátozott gyűjtemény több darabot kínál kedvenc egérrel, így kombinálhatja ezt a pulóvert a női pólókkal vagy csizmákkal.

Desigual pulóver Mickey Mous-szel

Nagyon elegáns és tisztességes darabokat szeretsz? A Desigual márkájának tervezői mindig rád gondolnak. Próbálj ki egy fekete, túlméretezett pulóvert finom mintával és néhány ezüst kövekkel. Kényelmes, tágas, nadrág és szoknya.

Desigual pulóver Edimburgo

A retro stílus visszatért a divatba! Legyen felmelegedés a városban és a hegyekben a Desigual női pulóverben , amely első pillantásra olyan lehet, mintha egy kötőgép meghibásodna. De az eredetiségében és az újszülöttségben rejlik a szépsége, és úgy véli, hogy ez megfelel Önnek.

Desigual pulóver

Szexi vörös, finom haj. Pulóver gyorsan! A vörös Desigual pulóver a szekrényben biztosan nem hiányzik. Szó szerint gondoskodik a testéről és a lelkedről - a tervezésről és a tervezésről.

Desigual piros Alda pulóver

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?