EXTRA 20% Guess, CK, TH KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 410 óra múlva 5 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Desigual FW18 - 2018 őszi / téli új kollekció megérkezett!

  28. 06. 2018      A divat világában

Megérkezett! A népszerű Desigual divatmárka új kollekciója már nálunk is, és te láthadod elôször. Egyszerűen ellenállhatatlan, mint ahogy a Desigualtól már ezt megszokhattuk. Az új  2018-as  őszi/téli szezon nagyszerű változásokat hoz. Határok nélküli élmény, és új lehetôségek!

Annak ellenére, hogy a nyár még csak most kezdôdött, mi már a  éppúgy, mint minden évben, készülünk az ôszi téli kollekciŕa. De ez nem változtatja meg azt a tényt, még tart anyári szezon is, és tele van az online shopunk szebbnél szebb darabokkal. A Desigual nagy előnye, hogy egész évben viselheted a kiválasztott darabokat. 

Ha ég nincs meg a nyári ruhád, akkor less be hozzánk és nézz körül a női ruhák  kategóriában  a Desigual egyértelmű választás egyértelmű választás a számodra. Szebbnél szebb női pólók, nadrágok, szoknyák, ingek, felsők, szvettereket és kabátokat. 

A divat kiegészítőkből színes, stílusos kézitáskák, népszerű formákban is, de új formatervezésben, és zebbnél szebb pénztárcák, sálak, kozmetikai táskák, multifunkcionális táskák vagy ékszereket sem szabad kihagynod. 

 

női ruha Desigual

női Desigual póló

Desigual sál

Desigual kézitáska

Desigual karkötő készlet

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás