EXTRA -20% Moodo, Converse, Skechers, Ichi KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 131 óra múlva 3 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Desigual divatkiegészítők SS17

  02. 03. 2017      A divat világában

Ígérjük, hogy mit ígértünk az előző cikkben, az új Desigual kollekció tavasz / nyár 2017-ben és bemutatja az új, félelmetes és eredeti tartozékokat. Divat kiegészítők Desigual benne, hogy mindannyian tudjuk, népszerűek a vad minták és szokatlan formák. Mint már említettük, Desigual idén jött egy sokkal szerényebb gyűjtemények, és természetesen tisztelet és kiegészítők. Nézzük tehát néhány képzelni.

táskák

Desigual kézitáska , és ismét színes, mintás, sportos és elegáns, de monokróm. Egyes darabok lehetnek mindenféle alakzat - növekedés, csökkenés, más felhajtható és lehet viselni egyszerűen és elegánsan. Ezért ezek alkalmasak mind a lányok és a nők minden korosztály és állapotát.

kézitáska Desigual

kézitáska Desigual

pénztárcák

Pénztárca Desigual újra különböző formájú és méretű, vad, de a mérsékelt. Mentése és néhány akkor viselje a levelet. De van valami közös, hogy szép, elegáns és praktikus. Néhány közvetlenül illő kézitáska az azonos kialakítású, és néhány alkalmas bármilyen más táska.

Wallet Desigual

ékszerek

Egy újdonság is szerepel Boho Chic stílus, ahol Desigual megszűnik formájában ékszerek. Milyen ékszereket illeti, a választás változatos és ismét azt kell mondanom, hogy ékszereket kötött aktuális divat trendeket.

nyaklánc Desigual

sál

Ha nincs egy sálat Desigual, ez biztosan választani elegáns, hanem sportos változatok, különböző formák, stílusok és végtelen lehetőségek lennének. Körülbelül, mint látható a videón.

Desigual sál

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás