EXTRA -20% Moodo, Converse, Skechers, Ichi KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 130 óra múlva 7 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Desigual cipők

  31. 03. 2015      Different TV CZ / SK

Videó% (y uZiWQCDu-G8)%

A 58. rész DifferentTV.cz megnézzük a fogat cipők márka Desigual . Unalmas, régimódi cipőt anélkül, hogy egyetlen ötlet már nem elégíti ki cipőtartó, így jó lenne körülnézni az eredeti cipő. Van neked;)

Desigual cipők az, amit keres. Anyaguk közvetlenül Spanyolország, és így a minőség az ilyen cipők közvetlenül lehet ellenőrizni Desigual sokkal több, mint ha azt gyártják Ázsiában. A spanyol lábbeli gyártása világszerte ismert, mint cipőt ebből az országból származó mindig érdekes, és mindig nagyon jó.

Mivel Németország híres autók, és Spanyolország hogy cipő. Cipők a Desigual ebben a gyűjteményben több színben. Talán a gold-bézs kombináció csak szuper. A ruhát a következő színekben pontosan hangolni ezeket cipő Desigual ;)

Szereted jól a kezdetektől fogva az idei elhelyezése a kategóriában cipő SHOES Desigual a Different.cz lévők červenobarevné kombinációban. Különösen azok nélkül zsinórok vannak a legnagyobb sláger, amit még nem döntött a vásárlás.

Köszönjük, hogy ezt, és már backordered hiányzik minden méretben, vagy ha nem találja a méretet cipők, és tudjuk, hogy hamarosan;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás