AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Desigual cipők a szekrényben nem lehet kihagyni!

  09. 05. 2015      A divat világában

Az új hullám cipő Desigual a tavaszi / nyári 2015 már olvasta az előző cikket. A kedvencek Desigual cipők. Imádni fogja, mert a kényelem és akkor nem akar felszállni gyalog. És mi a legfontosabb? A legtöbb cipő Desigual belül történik Spanyolországban, ahol Desigual fokozatosan váltás a teljes termelés a cipő!

--- új kollekció Desigual vásárolni itt ---

És most a legjobb futócipő az új kollekció általunk;)

Desigual cipők Lola Desigual cipők Lola

Ez az alak nagyon népszerű cipők. A cipő egy textil áramkör sarok és a lábujjak bőr világos bézs színű. Mindig talp kontrasztok a színes cipők. A cipők mindig tartalék szatén fűzővel. 5 színben.

Egyéb tenisz cipő az új tavaszi kollekció Desigual a két fényes színes kivitelben. Miután az áramkör egy kontraszt gumibetétekből fehér, díszített csík színes cipő. Textil és cipők is egészítik bőr betétekkel. Imádni fogja elsősorban azért, mert a talpbetét, amely kellemesen vyměkčená.

Desigual cipők Florencia Desigual cipők Florencia

Az innovatív cipő ebben a gyűjteményben van a cipő, ami szintén elegáns. Ez lehetetlen? Itt a bizonyíték! Desigual cipők nélkül csipkék, hogy gumicsizmát színű, és a magasabb platformra, így érezni a nagy élet. Cipő szövet és lehet viselni, tavasztól őszig. Különben is, az éjszaka mindig jobb, hogy őket, hogy vegye le :).

Desigual cipők Terrenal Desigual cipők Terrenal

Minden Desigual cipők együtt megtalálni different.cz . Mi is volt, mint az egész csapat nagyon várjuk, hogy alábbhagy Különböző fagyok és hupsenem a cipők? Így talán hamarosan látni :)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás