+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Desigual ágynemű, fürdőköpeny és párnák - 44.DÍL - DIFFERENTTV.CZ

  25. 11. 2014      Different TV CZ / SK

Videó% (y SVlFqBuTYkI)%

Ágynemű Desigual akkor ez a része a divatos Internet TV Különböző TV biztos, hogy fellebbezni. Ez gyönyörű. Ez a színes, eredeti és a nyilak az ágyba, és segít minden este folytatásban nagy örömmel és egy mosollyal az arcán. Home Kiegészítők Desigual Most roll a világon. Átragyog otthonunkban, és létrehoz egy ilyen barátságos. A lepedő Desigual lesz karácsony előtt, és az ágy boldog.

Párnák újra Desigual ház kiegészítés , amely annyira egyszerű és mégis annyira érdekes és eredeti. Akkor dobd az ülésen vagy ágy, és ez van;) párna Desigual az idei kollekció sok formák és minták. De mindig eredeti. A betét ölteni a négyzet, téglalap, kör alakúak vagy egy bagoly. Igen, ez az.

Egy nemrégiben darab, ami ebben a részében a lakás-kiegészítők Desigual lelet fürdőköpeny. Köntös Desigual ismét játékos és modern. Bemelegítés és amikor megnyitja a szomszéd és az ő döbbenetes. Fürdőköpeny felső darabot Desigual otthon! ;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás