−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 39 óra múlva 44 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Dermacol metál rúzs mint ajándék a vásárláshoz. Szerezd be idôben az ajándékokat!

  04. 11. 2019      A divat világában

És máris itt van. Az ajándékok ideje.

A karácsony ugyanolyan sebességgel közeledik, mint ahogy a kedvenc édességeid eltűnnek a tányérról. Tehát itt az ideje, hogy azon gondolkodj, ki mit kapjon a Jézuskától. És ne hagyd az utolsó pillanatra, nálunk nagyszerű tippeket talász nagyszerű ajándékokhoz. Tehát ne várjatok tovább, irány a levél a Jézuskához, még van egy kis idô a Karácsonyi ôrület elôtt. 

Nagyszerű, és divatos metál Dermacol rúzs , amelyet minden megrendeléshez 20 000 ft feletti vásárlás esetén, elküldünk mint ajándék. Szóval, ne várjatok tovább, itt az idô, jól mutat és divatos minôségi kozmetika a mindennapokra. 

A Dermacol rúzs ajándékba

A Dermacol márka már 1966 óta szépíti nôk többszázait... három évvel később, az engedélyt eladták Hollywoodba, ahol az egyedi smink megérintette a csillagokat, és bekerült a  film, és filmsztárok világába. 

Fémes pigmentekkel töltött folyékony Dermacol rúzs gazdag színű és csillogó fényeken borítja az ajkait. Könnyű felhordás, magasfényű és tartós ragyogás garantálja elégedettségét és hibátlan megjelenését. Az erősen átlátszatlan krémes textúra, fém pigmentekkel töltve, megvilágítja az ajkait. Az intenzívebb és megkülönböztető hatás érdekében önmagában vagy egy vékony rétegben viselheti bármilyen rúzs felett.

Szóval nehabozz tovább, less be hozzánk, és válogass kedvedre, és a megadott összeg feletti vásárlás esetén pedig küldünk egy csodaszép Dermacol rúzst ajándékba. 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?