−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 102 óra múlva 54 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Denim Mania - a farmer divat-tippjeit veszi igénybe

  24. 05. 2019      A divat világában

Akár férfi vagy nő,
Denim, amire szüksége van.

Farmer . Olyan anyag, amelyet bátran és büszkén hívhatunk egyetemesnek. Állandóan divatos helyet töltött be évek óta , mind rendszeres divatláncokban, mind világhírű márkákban. Minden színben, sok vágásban és kivitelben szeretjük. Ha még nem merte ezt még megtenni, ne habozzon, biztosan ne a szomszédban.

 

De ha már elszabadultak a farmer folyadékokhoz, akkor márkáinkból a tavaszi / nyári 2019-es lélegzetelállító híreket is megkapja .

Kezdjük a halhatatlan klasszikusokkal. Jeans. Az alapítvány mindig egy jól illeszkedő, jól ápolt vágás, a legközelebb a szívedhez, és esetleg azok a részletek, amelyek a járókelők szemébe kerülnek.

A hölgyek Desigual farmerjei ilyenek. Tökéletesen illeszkednek, finom, de összetéveszthetetlen hímzéssel díszítik, és csak örömük van rajtuk. A férfiaknak divatos, három farmer rövidnadrágja van, mert a viselőiknek a nők biztosan visszatekintnek ...

Ami a felsőtestet illeti, a farmer dzseki elengedhetetlen darabja , ideális a tavaszi és hűvösebb nyári estékre vagy farmer ingekre, amelyek mindenkinek megfelelnek, nemtől, életkortól vagy alaktól függetlenül. Például, próbálja ki Desigual játékos részletekkel és kedvenc Mickey Mous-val, vagy Deha- t egy érdekes szabad vágással.

Tartsa a kupak alatt! Érjen el egy kiegészítőhöz, amely minden ruhát tökéletesen átveszi. Calvin Klein sapka unisex , így egy lány, egy férfi is elhelyezheti, vagy próbálhatja ki a „páros módot”, hogy ne hibáztassa magát a szépségért :-) Ez a Tommy Hilfiger farmer sapka csak a szelíd szex számára készült, és valóban elegáns.

Hölgyeim, élesítsd az érzékeit! Ez lesz az Ön számára valami. Desigual kézitáska , amelynek van egy "teste". Először, és valójában másodlagosan, úgy néz ki, mint egy farmer. Valójában azonban szintetikus bőrből készül, melynek előnye a könnyebb karbantartás. Az ilyen "Desigualka" minden bizonnyal egy olyan kiegészítés, amelyet a nagy, tágas és különösen időtlen kézitáskák szerelmesei szeretnek a mindennapi és szokatlan napok felszerelésével.

Ezenkívül kiegészítheti a farmer cipőkkel , akár ugyanazzal a márkával, akár cipővel - Converse .

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?