−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 3 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Culito Spanyolországból - Új tavaszi / nyári kollekció 2019

  13. 05. 2019      A divat világában

Itt van a spanyol Culito spanyol márka új gyűjteménye tavasszal és nyáron 2019-ben! A spanyol Culito divatmárka híres ellenállhatatlan képzeletéről, játékos tervezéséről és időtlen vágásairól , így nem csoda, hogy oly sok éven át szerettük. Ez a tavaszi és nyári szezonban nem különbözik egymástól, így van néhány szép új darabunk, amire egyszerűen szüksége van. És mivel ez egy spanyol márka, egyértelmű, hogy nagyszerű, apró darabokra vársz.

női ruha culito Spanyolországból

Az új kollekció tele van csodálatos nyári darabokkal. Számos, különböző stílusú ruhát választhat, őrült, színes motívumokkal díszített, de még finomabb darabokból is. Ismerje meg magát, hogy nem lesz legalább egy női ruhája Culito Spanyolországból a szekrényében, bűn lenne. És így Önnek is áttekintése van a legérdekesebb üzletünkről.

Női ruha Culito Spanyolországból

Ez a női ruhák gyűjteménye meghaladta a várakozásokat. Az egyszerű és kifinomult vágások közül választhat. Minden nő választja a karaktert. Függetlenül attól, hogy szabad vagy illeszkedő választás, Culito Spanyolországból ajánlja. Még ebben az évben is vannak hírhedt őrült és színes minták. Például, ha flamingókon fogsz fogadni, akkor a megfelelő címen vagy. A ruha anyaga nagyon kellemes és könnyű, így biztos lehet benne, hogy tavasszól őszig viselheti. A forradalmi hírek az idei kollekcióban az úgynevezett kimonó ruhák , amelyeket egyszerűen a derekán kötnek össze, vagy éppen ellenkezőleg, lazán viselik őket a nadrágok, nadrágok vagy szoknyák fölé.

női ruha Culito Spanyolországból

női ruha Culito Spanyolországból

női ruha Culito Spanyolországból

női ruha Culito Spanyolországból

Női kabát Culito Spanyolországból

Ha a ruhát választotta, akkor nagyszerű tipp a sportosabb ruhákhoz. Ez a könnyű sportkabát vidám motívumokkal. Mind a szokásos, mind a szabadidős felszerelést hordozhatja. Az idei divat trendek mintákat, mintákat, mintákat jelentenek, és ne félj, hogy ezt a mintás kabátot mintás alsónadrággal kombináld.

női kabát Culito Spanyolországból

Culito Spanyolországból női szoknya

Egy szoknya szerető vagy, és inkább szoknya, mint a nadrág? Ha úgy érzi, hogy szüksége van a szekrényre, hogy újjáéledjen a szoknyáját, akkor a spanyol Culito szoknya az abszolút szám az Ön számára. Gyönyörű, mintás, keskeny alsónadrág , ez az év gyűjteménye megtalálható. Ezenkívül idén különféle hímzéssel, ezüst vagy arany szálakkal díszítettek, és egyszerűen és egyszerűen csak a monokróm felsőkre nézve teljesen fényűzőek.

női szoknya Culito Spanyolországból

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?