+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Csodálatos készlet Desigual Romboid

  29. 04. 2014      A divat világában

Boldog dallam divat darabjait. Desigual meghatározott Romboid szeretsz;)

Ez a gyűjtemény rendkívül sikeres, és tele van élénk élénk színek, hogy felhívja rá a figyelmet. A sorozat tele van geometriai alakzatok 3D adnak dolgokat eredetiség és hangulattal.
A sorozat tartalmaz 4 zsák, fedél iPad, ruhák, ingek és cipők.

Kézitáska Bolsoporti Romboid Kézitáska Bolsoporti Romboid

Az első táska, amit jelen részletesen, az úgynevezett Desigual Bolsoporti Romboid. Ez a szín kézitáska Desigual készült szövet műbőr barna színű szuszpenziót. Kézitáska tartja jó alakja van és egy szilárd alján. A fő zseb cipzár és azon belül a szabadalom levehető tok dokumentumok teljes szélességében a táskát, a cipzár. Aztán az oldalakat egy másik két zsebbel. A pénztárca is további dobozt a kis tételek, továbbá tartalmaz egy állítható pánttal.

MC kézitáska méh Romboid MC kézitáska méh Romboid

Tovább kézitáska kézitáska Desigual MC méh Romboid. Azt rögzített füles és egy állítható pánt, amely leválasztható. Kívül és belül egyaránt a kézitáska sok zsebbel cipzárral. Fancy is hímezve az első.

Kézitáska London Romboid Kézitáska London Romboid

Harmadik zacskó ezt a gyönyörű kézitáska van beállítva Desigual London Romboid. Ez egy népszerű típus női kézitáska Desigual sok funkcionális zsebek. A fő zseb van egy cipzár és azon belül néhány kis zseb. Erszényes hajthatjuk a kézben, vagy a vállon.

Tengelykapcsoló kézitáska Romboid Tengelykapcsoló kézitáska Romboid

Utolsó pénztárca, ez a kis nyári textil kuplung Desigual, akkor is viselni egy zsák a válla fölött, köszönhetően a cserélhető szíj. A fő zseb táska egy cipzár a lapka alatt két rejtett zseb a kis tételek.

csomagolás Romboid csomagolás Romboid

Ez az eredeti motívum Romboid, szintén kifejlesztett neoprén tok iPad Desigual vagy kis notebook. Kerülete mentén a cipzár, belső zseb a kis tételek, és gumidugóval rögzítésére iPad.

Margaret ruha Margaret ruha Desigual

Egy másik csoportja ezen a csodálatos köpeny ruha Desigual színes tónusok geometrikus minta és elkülönítik pántok. Hátsó oldalán a ruha minden fekete. Ők is elérhető a zöld és a kék a divat. Mindezek ruhák a fő ruhát az egész tavasz / nyár 2014 kollekció a show Barcelona visel szupermodell Adriana Lima.

Ha nem feltétlenül írja ruhák számára, hogy válasszon a két T-shirt Desigual ezzel a mintával.

Jurij ing Jurij ing Desigual

Az első ez a gyönyörű, élénk színű ing Desigual hangon narancs és lila-zöld geometrikus motívumokkal.

ing Taglio ing Desigual Taglio

A második egy laza tunika Desigual denevér ujjú, színes mintás. A szegély hátsó oldalán letöltődik a rugalmas. Hátsó oldalán és egy hüvely készült finom félig átlátszó anyagból.

Sandalia bloque Maza Desigual Sandalia bloque Maza

Az utolsó dolog, meghatározott Desigual Romboid, amelyek megkötik az egész felszerelést a gyönyörű nyári cipő.
Az első típus azok szandál Desigual geometrikus motívum az ék. Desigual cipő van bőr pántokkal és több luxust és a tartósság, gumi talp és a bőr betéttel. A magasság az ék 10 cm.

Sandalia Cuna alta Cipő Desigual Sandalia Alta cunami

A második típusú cipőt szétfeszíti Desigual szőtt alkalmazásokhoz. Textil és cipőtalp gumi. Bekapcsolása a boka csat. Heel magassága is 10 cm.

Sandalia plana Maza Cipő Desigual Sandalia plana Maza

Kényelmes változat sarok nélkül, ezek a szandálok Desigual színes tónusok geometrikus motívumokkal és bőr elemek. A cipő egy emelt rózsa 2 cm gumitalp és egy bőr pad.

Szép, nem? :) Tehát válasszon egy pár ilyen csodálatos darab a legjobbakat neked;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás