+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Cseh-szlovák MISS! Büszkék vagyunk arra, hogy partnere

  22. 02. 2015      A divat világában

Van egy büszke partnere a cseh-szlovák MISS. A kedvenc bolt Different.cz viselni döntős gyönyörű ruhákat Desigual az új kollekció. Média partner lett a divat Internet TV DifferentTV , így nem fog hiányozni minden lövés a színfalak mögött. Mi lesz hozza meg interjú a döntőbe és a sok érdekes információt a versenyt.

Cseh-szlovák kisasszony Cseh-szlovák kisasszony

Casting a cseh-szlovák MISS kezdődik március 1, 2015. Akkor nézd meg a helyszínen www.cs-miss.eu további részletekért.

I MISS cseh-szlovák egy kicsit „más”, mint mi;) cseh-szlovák MISS nem foglalkozik, hogy a versenytársak egy gyerek, hogy milyen intézkedések és egyéb részletek a számukra a szépség és a karizma bizonyosan sérti.

Szembe ez a projekt ebben az évben egy gyönyörű anya, modell és Miss ANDREA VEREŠOVÁ hogy együtt fog működni Mira Hejda mérsékli a végső gálán.

Cseh-szlovák projekt MISS zajlik szárnyai alá civil szervezetek szívében a szépség és karitatív küldetés változatlan marad.

Hamarosan kihirdetik a történet egy adott ügyfél számára, amely ebben az időben együtt ő ajándéka, hogy segítsen. Idén valószínűleg lesz kijelölt ügyfél, akinek szüksége van segítő kutya. Canine asszisztens képzés rendkívül költséges és ez a mi összegyűjti források.

A szépség nem arról, hogy ki volt nagyobb valószínűséggel szolárium. Szépség és az embereknek kell a szív. Csak így tudjuk, hogy a világ legalább egy kicsit szebb. És ez az, amiért büszkék vagyunk, hogy partnere ebben a projektben!

És így várjuk, hogy a cseh-szlovák MISS és emlékszem, hogy „más”!

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás