+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Crocs - új trendi, új kollekció, új divat darabok

  04. 06. 2018      A divat világában

A Crocs új kollekciója a tavaszi és nyári 2018-as években itt van, és tele van elegáns, kényelmes darabokkal, amelyeket biztosan nem szabad kihagyni a cipőben. Válasszon a számtalan flip-flopból, ballerinából, papucsból, szandálból, csúszásból és még cipőkből. Választhat egyszerű modellekből, fémdarabokból vagy cipővel díszített kövekből.

Miért viselnek Crocs cipőt?

A Crocs márka kiváló minőségű, könnyen karbantartható Croslite anyagot gyárt, amely könnyű, puha és alkalmazkodó. Ezenkívül a legtöbb típushoz ortopédiai alakú talpbetét is található, masszázspontokkal, amelyek stimulálják a lábat, és ideálisak az egész napi kopáshoz. Függetlenül attól, hogy üldözött vagy nem művelt állása van, ne hagyja abba a Crocsot a cipővel. A Croslite ideális tulajdonságokkal rendelkezik.

Crocs cipők

Új Crocs Croslite cipők a LiteRide-től . Ezek a cipők, amelyek nagyon puha, magasabb, memória talpbetétet tartalmaznak. Tehát, ha utazni szeretne, akkor ideális gumiabroncsot kap.

Crocs cipő

Az abszolútumnak egy darabja van ebben a szezonban kétségtelenül csúszó papucsok, amelyek díszítik az egyszerű, széles szalagot. Nem csak válnak kényelmessé, hanem minden ruhához illeszkednek. Akár sportos vagy elegáns. A fantáziák egyáltalán nem a divatban vannak.

Crocs szandál

Az idei kollekció további gyönyörű darabjai mindenképpen szandálok , mind egyszerű, mind érdekes kivitelben. Természetesen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a flip-flopokat , amelyeket feltétlenül a nyári vakációnkra kell csomagolni.

További inspirációt találhatunk a következő televíziós műsorunkban .

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás