EXTRA 20% Blutsgeschwister KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 67 óra múlva 16 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

CIPŐ CROCS TAVASZ/NYÁR 17

  02. 08. 2017      Different TV CZ / SK

video% (y YCE-5zYR3Gk)%

Crocs

Akkor alig találni egy megfelelő sokoldalú cipő nyári vakáció, mint elegáns Crocs. Sok eredeti modellek és minták, hogy lehet választani, amely magával viheti, és amely hagyja otthon! A jelenlegi tavaszi / nyári kollekció 2017 egyszerűen fogyasztani ...

Crocs előnyök már biztosan számtalanszor hallotta, de az ismétlés az anya a bölcsesség, jól figyelj (olvasni). A cipő szépen louhečké és kényelmes anyagok, így a láb nem fáj, akkor is, ha hosszabb utazások igénybe. A talpbetét is ortopédiai alakú, orvosa boldog lesz! :)

Továbbá mindig is álmodott, hogy ha lett volna több modell cipőt a kedvenc design? Az álmok most valóra! A díszítéseket áthatja a különböző modellek! :) Ah! Így talán az aktuális találatot, könnyű flip-flop egy magasabb platformra (körülbelül 3,5 cm) hívogató!

Fémes elemek vagy finom dekoratív strassz? Crocs egyaránt! Ő ihlette azokat a legfrissebb divatirányzatok, és ezeket alkalmazta a cipőjét. Szeretni fogod!

Ez bosszant, ha valami kezd héja valahol? Ezért rettenetesen. Szerencsére Crocs van egy darabból, így ott nincs ilyen veszély. Miért jutott eszébe senkinek előtt? ...

Ne félj, hogy fokozza a sár! Crocs szinte karbantartás mentes minden szennyeződést egyszerűen sestřít nedves ronggyal (áztatott szappanos vízben), és a szennyeződés eltűnt! Úgy hangzik, mint a foltok, de ez tényleg ilyen egyszerű.

Legyen óvatos, ne Crocs nagy vödör, a hőmérséklet 50 ° C felett már károsíthatja azokat. Mielőtt megy pancsolhatnak a tengerben, bottal cipő az árnyékban, és hagyja, hogy a közvetlen napfény;)

Crocs

Megjelenítette: Radek Vandra

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás