−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 244 óra múlva 5 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

CROCS PAPUCSOK ÉS CIPŐK AZ ÚJ LITE RIDE KOLLEKCIÓBÓL

  29. 07. 2019      Different TV CZ / SK

LADIES PANTOFLES CROCS

Crocs! Egy márka, amely 17 hosszú éve lep meg minket. Ez idő alatt a Crocs márka nagyon hosszú utat járt be. És ez nem volt könnyű. Műanyag cipő, ami úgy néz ki, mint egy klumpli? Ki gondolta volna, hogy igazi divatsiker lesz belőlük. Ezért örülünk, hogy mindig a Crocs legjobbjait hozhatjuk el Önnek, és hogy részesei lehetünk ennek a sikernek. Köszöntöm önöket a Different TV új epizódjában.

A mai epizód középpontjában az új LITE RIDE! Egy dögös új funkció, amely még kényelmesebbé és stílusosabbá teszi a Crocs papucsokat és cipőket. Nem hiszi el? Higgye el, mert mi magunk is kipróbáltuk. Végeztünk egy kis felhasználói tesztelést magunknak, és kiválasztottunk néhányat a sorainkból. Mindenki 1*-ot adott! És ez már mond valamit. És különösen az évnek ebben az időszakában!

Mindannyian szeretnénk olyan lábakat, mint a pamut. Különösen most, az ünnepek idején. A barátokon, ismerősökön és a családon kívül a tökéletes partner ezekhez a kalandos utazásokhoz a Crocs márka. Miért?

A Crocs cipők műanyagból készülnek, és fő előnyük, hogy vízállóak. Többé nem állít meg az eső. Nem fog megállítani, ha Crocsot viselsz. Csak döntse meg őket, és az összes víz eltűnik. A flip-flopok, papucsok, klumpák, sőt még a tornacipők is tartalmaznak masszázspontokat, hogy a láb kényelmét szolgálják. És ez előny!

Majdnem elfelejtettük. Az idei szezonban a Crocs márka a kicsiknek szánt modellekkel is előáll -gyermek Crocs. Ha tehát egész családként szeretnéd képviselni és koordinálni magad, akkor itt a tökéletes lehetőség.

Ezek mellett (és ez rengeteg), bevezetjük a videók vadonatúj koncepcióját is, amellyel mostantól egyre többet fogunk foglalkozni. Szeretnénk, ha még több érdekes tényt, frissítést és hírt tudnál meg a márkáról. Néhány percben összefoglaljuk a legjobb és legérdekesebb dolgokat, amelyeket a Different-en találsz. Reméljük, hogy tetszenek a videók, és már most várjuk a következő epizódot, amely hasonló témában fog készülni.

Mondja el nekünk, hogy milyen márkák érdeklik Önt is, és a következő epizódot leforgatjuk. Írjon nekünk e-mailt vagy facebookozzon. Hívjon minket és legyen más. Várjuk, hogy jelentkezzenek.

PÁNOSI CROCS

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?