-20% Kedvezmény, ezzel a kóddal MIDSEASON20 (az Anekke márkát kivéve) Vége 128 óra múlva 25 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Crocs - London Fashion Week

  13. 02. 2017      A divat világában

Tavaly a márka Crocs határozottan közé a legismertebb világmárkák, amely bemutatja az éves divat fesztivál London Fashion Week . Világ designer Christopher Kane divat fesztivál egy új kollekció a tavaszi / nyári 2017 az általa tervezett különleges limitált márvány Crocsek, ékköves jelvények.

Amellett, hogy a márvány motívumot használt Kane és több földes árnyalatokat, hogy ez a gyűjtemény válogatott. Crocs együttműködve divattervező kiderült, hogy ikonikus klumpa még mindig nagyon népszerű, és halhatatlan. Christopher Kane azt mondja, hogy a szenvedély, hogy átalakítsa a mindennapi a kívánt luxus. És így létrehozott időtlen és teljesen lenyűgöző csizmák, amelyek véleményünk szerint több mint más.

Tervező maga mondta, hogy a Crocs cipő a legkényelmesebb patkolt, aki azonnal beleszeretett, és nem tudja megmagyarázni, hogy miért kapta a címkén ,, csúnya cipőt. „Valójában azt akarta, véleményünk, hogy megmutassa a világnak, hogy jön a néhány szerezni egy csomó, persze, azt mondja másképp, ők is ..... lehet létrehozni egy arany golyó .;), és ebben az esetben szó szerint megerősítette designovky mert ezek nagyon szép.

Crocs

Crocs

Crocs

Crocs

Crocs

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?