Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 42 óra múlva 2 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Crocs - kényelem mindenek felett

  10. 03. 2016      A divat világában

Crocs cipők váltak szerves része minden cipő rack. Annak ellenére, hogy valaki lehet tekinteni tompa divat katasztrófa, Crocs cipők senki sem vehet a tehetetlenség, ami nem más cipő netrumfnou. Nézzük most nézd meg a részleteket együtt Crocs cipők és mennyire ezek a cipők hasznot lábunk.

Az elsődleges cél a fejlesztés a márka Crocs , ami kezdett kialakulni, hiszen 2002-ben az USA-ban az volt, hogy a levegő és a csúszásmentes cipő vendégek számára wellness-létesítményeket. Ugyanakkor azonban vannak Crocs és pozitív tulajdonságait tekintve egészségre. Idővel azonban ez a jelenség lett hatalmas siker nem csak Amerikában, hanem az egész világon.

Ha még nem gondolta, hogy a Crocs műanyagból vagy gumiból, azonnal kivonat rossz. Ezek a cipők tulajdonképpen olyan anyagból készült, úgynevezett Croslite, amelyet extrudálnak a gyantáról. Ezzel a készítmény könnyen mosható, cipő, szagok megelőzésére vagy baktériumok ellen is, nagyon könnyű. A klasszikus Crocs cipő súlya körülbelül 280 gramm.

Crocs

De gondoljuk végig cipő Crocs mondjuk még egy fontos információ. Ezek a kényelmes cipő is készült elsősorban egészségügyi szempontból. Kiváló támogatást a lábboltozat, és a megfelelő támogatást az egész láb a megerősített orr. Belül található egy masszázs minta, ami egy másik nagy plusz kényelmet és a vérkeringést a lábakban. A cipő Crocs ezért bírja állni egész nap, és nem érez fájdalmat vagy fáradtságot lábát.

Nyári Crocs

Amellett, hogy a klasszikus Crocs cipő, hogy tudjuk, ezen a ponton már, bármilyen színben, köszönhetően a nagy érdeklődés nőtt hez más fajta cipő. Tehát meg lehet vásárolni, és az eredeti balett lakások, vagy papucsot a nyári szezonban. Télen várja Önt egy meleg gyűjteménye puha és kényelmes szőr.

Crocs csak a fajta cipőt, hogy hogyan próbálja meg, akkor nem akar felszállni. Ezek rendkívül kényelmes a láb rendkívül egészséges és akkor leesik aggodalomra, és gondozzák az anyag.

Téli Crocs

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás