+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Crocs cipő a jelenlegi gyűjtemény Rocks!

  02. 08. 2016      Different TV CZ / SK

videó% (y Kv9K5l1jkcI)%

Brand Crocs új kollekció szó kigördült. Stílusos és színes szandál átlátszó szilikon szalag néz ki, nagyon elegáns.

Crocs is úgy gondolja, az Ön kényelmét. Mindegyik női cipő Crocs, gyerekek, és természetesen, férfi cipő Crocs van ellátva masszázs pontot, és így a láb nem csak nézni elegáns és a világ, de akkor úgy érzi, nagyon kényelmes.

Crocs szandál megtalálható Different.cz fekete, korall, valamint az élénk színeket.

Ez a Crocs nem viselnek ruhát? Ez a mítosz Crocs márka már régóta ledöntötték! A jelenlegi gyűjtemény is Balerinák Crocs, ami könnyen versenyezni "szakemberek terén", és hogy balerínám Melissa vagy újítások a piacon Zaxy .

Egy másik érdekes Crocs cipő az új gyűjtemény emlékeztet a legendás balerina sport sportos slip-on cipők. Kényelem a cipő nyilvánvaló első pillantásra.

Stellar modell a kollekció tervezője Crocs szandál pántot a fej előtt vamp sarok. Hasonló cipő többi márka nem fog találni.

Crocs megvan az az előnye, hogy akkor viseld egész nap, és a lába nem lesz egy pillanatra, hogy tiltakozzanak - meglepően kényelmes cipőt Crocs a 2016 szezonban hoz kényelmet és stílust a cipő.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás