+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Cork cipő környezetbarát

  28. 08. 2014      A divat világában

Bárki valaha találkoztam egy parafa cipő . Néhány szeretik, mások fordítva. Képzeld el, ez a tendencia idén nyáron. Parafa akár tetszik, vagy nem akarja, hogy mozog a világ cipő.

Extravagáns parafa cipő Forrás: google.com Extravagáns parafa cipő Forrás: google.com

Abszolút klasszikus között parafa cipő kétségtelenül a márka Birkenstock, melynek története nyúlik vissza 1774-ben, amikor a márka Németországban bejegyzett. Az első típusú cipő Birkenstock ma kezdődött el kell készíteni 1900-ban, és a hatalmas érdeklődés irántuk nyúlik vissza 60.letům 20. században, amikor azok sláger lett, és idővel, mi időtlen klasszikus cipő. Birkenstock cipő parafa Nem lehet tagadni értéküket és állapotát ortopéd orvosi lábbelik, melyek sajnos néha sántikálva kissé kevésbé vonzó megjelenést. De ismétlem, a megjelenése nem tekinthető egyértelmű dolog. Amit az egyik szeret, a másik is utálom;)

Birkenstock cipő parafa, forrás: google.com Birkenstock cipő parafa, forrás: google.com

Cork platform nekünk most bújik ki a sok ablak és jogosan büszkélkedhet alapszabály trend a nyári szezon. Classic parafa megjelenésű, de nem feltétlenül unalmas. Mit gondol parafa papucs abban, hogy a márka Desigual? Színes bőrpántból a lábfej cipő ad egy nagyon szükséges magabiztossággal, és a játékosság. Cork platform ellenőrizze, hogy a megfelelő építőiparban a lábát, ortopédiai alakítására és a kényelem.

Cork nyári cipő Desigual forrás https://www.DifferentFashion.cz Cork nyári cipő Desigual forrás https://www.DifferentFashion.cz

Nem kéne nyári papucs a víz vagy a tengerparton? Válassza ki a parafa - ez könnyű, tartós és természetes. Imádni fogja!

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás