+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Converse - Sneaker azáltal az egész világ

  08. 12. 2015      A divat világában

Fedélzetén a jacht elemzi Különböző felszállt legenda. És nagyra értékeljük legenda és büszke szeretné bevezetni túl (bár úgy gondoljuk, hogy ez valójában nem szükséges). Converse márka húzta az egész világon. És nyilvánvaló, hogy hosszú ideig hatálya tetszett számtalan ember. Nézzük meg, hogy a legendás cipők jött létre.

Az egész kezdődött az Egyesült Államokban már 1908-ban, amikor MARQUIS MILLS Converse márka nevű Converse, melyet eredetileg feladata, hogy készítsen cipő hétköznapi emberek számára. Csak 1917-ben jött az ötlet sportcipők és podznačce All Star együtt a híres kosárlabdázó Chuck Taylor. Gyártása sportcipő bement javában akkoriban nagyon népszerű lett cipő cipő. Olvassa tovább a márka Converse .

Converse cipők váltak szimbóluma „lázadók”, így ez a cipő lett http://modniznacky.cz/converse/ fémjelzi hippik (60), majd később a punkok ('70). Mindenki cipők lehetne állítani az Ön szereti , és ezzel megteremtette cipők foltok, a dekoráció és a design.

Ma lehet választani a sokféle stílus, magasságok, anyagok, színek és motívumok. Ez rajtad múlik, hogy úgy dönt, egy klasszikus fehér vászon cipők vagy menjen extravagáns modellek. Converse, természetesen, köszönhetően a gém maradt csak a cipőt, és így a márka Converse is vásárolni ruhát vagy tartozékokat , mindent, de ez még mindig varázslatos időt, amely alatt a márka-ben alakult.

Nagyon örülünk, hogy ezen a ponton tudjuk be ezt a legendás márka és különösen kínálunk üzletünkben. Mert hisszük, hogy Converse nem csak a mi béka, hanem a tiéd. <3

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás